Szolgáltatások

Weboldal tervezés

Szükséged lenne egy jó látványtervre? Jól jönne pár tanács, hogy hogyan indulj neki az online létnek, mik azok a típushibák, amiket nem kéne elkövetni?

Weboldal készítés

Kivitelezőt keresel, akivel szót értesz és a céljaidnak megfelelő megoldásokat szállítja? Weboldal, landing oldal, webfejlesztés, erre van szükséged?

Webáruház készítés

Több kell, mint egy szimpla weboldal. El akarsz adni online? Egy webáruházra, vagy egy sales oldalra lenne szükséged, ami hatékonyan értékesíti terméked, szolgáltatásod?

Logótervezés

Az első feladatok egyike egy új cég, vagy új brand kiépítésekor. Az egyetlen olyan elem, ami biztos életed végéig kíséri cégedet. Nézd meg, mit kínálunk!

Grafikai tervezés

Kreatív, nem sablonból táplálkozó megoldások kellenének. Ötletes grafikák, akár online vagy offline marketing- anyagaidhoz? Mi így csináljuk!

Audio és video megoldások

Manapság a legkönnyebben fogyasztható és egyben a legfigyelemfelkeltőbb reklámeszköz az online felületeken egy hatékony video vagy audió.

S.O.S. webmesteri ügyelet

Ha nem vagy ügyfelünk, de megadta megát a weboldalad, eltünt webfejlesztőd Neked pedig azonnali segítség kell, mert látszólag nagy a gond. Ez Neked szól!

Webmesteri tanácsadás

Egyedi konzultáció vagy tréning keretei közt megosztjuk több, mint 10 éves online fejlesztésekben szerzett tapasztalatainkat. Céljaidat támogató eszközök és tanácsok!

Marketing tanácsadás

Egy marketinges nem ismeri a technikai vetületeket, egy programozó nem érti a marketinget. Ha gyakorlati tanácsok kellenek, nem csak marketingelméletek.

Ha a számokat szereted

178 átadott weboldal
Weboldal fejlesztés 100%
Online marketing 95%
Logótervezés 95%
Egyéb grafikai tervezés 85%
Audio és Video 50%

Rólunk mondták

Prémium kategóriás hajók USA-ból való importálásával foglalkozunk. Prémium kategóriás kivitelezőre volt szükségünk. Megtaláltuk! :)

Szebenszki Bence
ICJ Marine, Regal, Irmák cégcsoport


Egy logótervezéssel kezdődött. Ma már két webáruház sikeres üzembehelyezését tudjuk a hátunk mögött.

Urbán Balázs
Finnshop, Fiskars Nyugat-Magyarország

Miért válassz minket?

Minden szolgáltatásunkra 100% pénzvisszafizetési garanciát vállalunk! Pont.
Fejlesztéseinkhez csak nyílt forráskódú, széles körben ismert keretrendszereket használunk. Sokan vannak, akik már meglévő honlapjukat szeretnék új "webes" csapathoz vinni, de egyszerűen nem találnak olyat, aki átvenné a fejlesztéseket, mert a korábbi fejlesztő cég valamilyen saját zárt kódú rendszerében készítette el a meglévő weboldalt, webáruházat, amit rajtuk kívül senki sem ismer. Amennyiben a jövőben szeretnétek fejlesztőt váltani, úgy nem kell attól tartanotok, hogy egy egyedi fejlesztésű forráskódot birtokoltok, amihez más fejlesztői csapat nem mer hozzányúlni.

Amiket használunk és szeretünk:
A fejlesztéseink 90%-át Drupal fejlesztői keretrendszerben végezzük. Ez egy nyílt forráskódú, szabad szoftver. A Drupal egy széles körben jól ismert megbízható rendszer, amelyet jelen pillanatban is több mint 34 000 programozó fejleszt világszerte. Drupal alapú fejlesztéssel készült pl.: a Fehér Ház, a The Beatles, az Oxford Egyetem weboldala is, valamint számos más világhírű weboldal.
Hiszünk benne, hogy értékeket és piaci előnyöket árulunk, nem "csak weboldalakat". Teljesen elkötelezettek vagyunk partnereink irányába. Jelöld meg a legnagyobb konkurenciádat, és mi biztosítunk, hogy vele soha nem fogunk együtt dolgozni a jövőben.
Szerződött partnereink hozzáférést kapnak egy zárt rendszerhez, ahol könnyen tudják új igényeiket, valamint az esetleges hibajegyeket részünkre delegálni. Sürgős eset megjelölésekor azonnali segítségnyújtást biztosítunk. (beta)